Een handjevol paperbacks wordt ruim ingehaald door ebooks in alle werelddelen

Boeken gaan de wereld over


Vier boeken, uitgegeven onder de schrijversnaam Benn Flore -met een extra 'n'-, vonden een uitgever die daar paperbacks van maakten. Twee andere paperbacks produceerde Florad zelf. Ook omdat een gedrukte uitgave anno 2015/2016 voor traditionele uitgevers niet meer te exploiteren is, zijn het van Benn Flore vooral ebooks die de weg naar de lezer vinden. Deze distributiekanalen zitten over de hele wereld, getuige een print van Amazon Japan. Niet dat Japanners in de rij staan voor 'Benn in Books', een amazonpagina illustreert wel mooi de reikwijdte van dit concept. Boeken onder het label 'Benn in Books' worden, welliswaar in kleine aantallen, in alle hoeken van de wereld gedownload. Een Nederlander op reis leest graag een Nederlands boek.
Even shoppen in Japan? >>

 

Boeken in de boekwinkel of bibliotheek

Iedere plaatselijke boekhandel kan een boek van Benn in Books bestellen bij het Centraal Boekhuis. Gedrukte boeken bestellen kan ook via internet. Bovendien heeft vrijwel iedere lokale boekhandel een eigen site voor ebooks.

Boekhandels in Zeeland:
De serie Renz Vos is online te lezen voor bibliotheekkaarthouders. Hier >
De Vries Boeken, Zierikzee: Hier >
De Drukkery, Middelburg: Hier >
De Koperen Tuin, Goes: Hier >
Het Paard van Troje, Goes: Hier >
Boekhandel Ultee Sluis: Hier >
Van de Sande, Terneuzen: Hier >
Dieleman, Tholen: Hier >
....................... ........................ ........................ ........................ ....................... ......................

ABOUT BEN(N)

• Geboren 11 december 1946 in Amsterdam. Ruim 35 jaar wonend en werkzaam vanuit Zeeland vnl. in marketing & communicatie. Gebaseerd op trainingen bij 3M-company, ISW en een jaartje bedrijfseconomie. Maakt in dat vak ook dankbaar gebruik van de achtergronden psychologie en pedagogiek uit zijn tweede opleiding 'de derdegraads bevoegdheid wiskunde en natuurkunde', later aangevuld gymnastiek.